Та проблема ми е следния, като запалих колата на ICS-а ми изписа boot sector 3.1 AR Loading Loader и изчезна музика, всичко. търсих в темите но не намерих нищо. Ако някой знае нещо да пише.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеТа проблема ми е следния, като запалих колата на ICS-а ми изписа boot sector 3.1 AR Loading Loader и изчезна музика, всичко. търсих в темите но не намерих нищо. Ако някой знае нещо да пише.
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениепровери си бушона които е зад icsAlfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеТа проблема ми е следния, като запалих колата на ICS-а ми изписа boot sector 3.1 AR Loading Loader и изчезна музика, всичко. търсих в темите но не намерих нищо. Ако някой знае нещо да пише.
Чанджер имаш ли?
Имаше ли сд когато стана?
Ако да, какво има ма този сд?
Моята идея е дали без да искаш не си заредил нова версия на софт на исц и нещо да се е прецакал по време на loading.Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
-
Колеги днес проблема пак се появи, някой ако има представа какво е да помага. Намерих в един чужд форум ето това http://www.google.bg/url?sa=t&source...t4kxeqdeADoeTg
Пише нещо за смяна на фърмуера, ако купя друг ICS, дали ще се реши проблема.Last edited by Megadet; d.m.y г., 10:36.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Човек ,пробвай една диагностика . Може да ти кажат повече. Мисля ,че в сервизите дето правят наще коли могат да ти помогнат, дали с нов софт ,дали като оправят тоя. Не ти и пречи да им го пратишSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
-
Според мен,намери близо до теб колега с навигация.След което сложи твоя ICS на мястото на неговия.А не неговата навигация в твоя багажник!Би трябвало да започне някакъв чек да прави и евентуално,но евентуално да се качи някакъв ъпдейт което е малко вероятно.Другото е да намериш диск, да преинсталирате на фърмуера чрез навигацията.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСпоред мен,намери близо до теб колега с навигация.След което сложи твоя ICS на мястото на неговия.А не неговата навигация в твоя багажник!Би трябвало да започне някакъв чек да прави и евентуално,но евентуално да се качи някакъв ъпдейт което е малко вероятно.Другото е да намериш диск, да преинсталирате на фърмуера чрез навигацията.
Ако има някой колега от Плевен и е навит на такава интервенция да пише!Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеАко има някой колега от Плевен и е навит на такава интервенция да пише!
Comment
Comment